Glamping
šatori

Glamping šatori u Floria Glamping Gardenu nazvani su prema osam autohtonih istarskih biljaka zasađenih na ulazu u glamping šatore, u neodoljivoj kombinaciji melodičnog naziva poluotoka koji se može čuti i u nazivu samog kampa. Nezaboravnom iskustvu boravka pridonosi i pogled na vinograde koji se protežu do mora, stapajući se s plavetnilom neba.

Šator Standard

Glamping šator za četiri osobe, s pogledom na kamp.

Supreme Jacuzzi

Glamping šator s jacuzzijem za dvije osobe.

Supreme s bazenom

Glamping šator za dvije osobe, s bazenom.

Supreme bazen Albia

Glamping šator za dvije osobe, s bazenom.

Glamping parcele

U Floria Glamping Gardenu nalazi se sedam pomno dizajniranih parcela, veličine od 100 do 120 m2, od kojih svaka pruža jedinstveno i očaravajuće iskustvo kampiranja u srcu prirode. Parcele su opremljene energetskim ormarom Oscar koji ide u korak s modernim dizajnom, a namijenjen je za velike sustave poput marina i autokampova s potrošačima manjih snaga. Pristupačnost zaštitnih električnih komponenata i trostrano orijentacijsko osvjetljenje krajnjim korisnicima osiguravaju jednostavnu opskrbu električnom energijom i vodom, a s odvodnikom za sive vode pružaju svu potrebnu infrastrukturu na jednom mjestu

U sklopu kamper zone nalazi se stupić za pražnjenje WC kazeta. Ovaj je stupić dizajniran tako da izbjegava dodir s potencijalno prljavim površinama (stupić se aktivira pomoću papučice) i osigurava da nema istjecanja tekućine kada se kaseta prazni. Opremljen je i slavinom za ispiranje kutije.

U kampu se nalaze tri grijane sanitarne jedinice. Ženska i muška sanitarna jedinica imaju po dvije tuš kabine te po 2 umivaonika. Dok se u ženskoj sanitarnoj jedinici nalaze tri WC-a , u muškoj sanitarnoj jedinici nalaze se 2 WC-a i pisoar. Pored sanitarnih jedinica za muškarce i žene tu je i sanitarna jedinica prilagođena osobama s invaliditetom. Umivaonici u svim sanitarnim jedinicama opremljeni su modernim dyson airblade wash&dry sustavom.