Doživite potpunu regeneraciju uma, tijela i duše u Tempo spa zoni. Zakoračite u svijet vrhunskog opuštanja u kojem vas obavijaju umirujući mirisi Istre i spokojan ambijent.

Naša mala Spa zona savršena je bilo da se želite opustiti u trenucima intimnosti za dvoje, ili izaći iz orbite stalnog razmišljanja i brige te izgubiti se u prostranstvima bezbrižnosti i unutarnje harmonije.
Otkrijte blagodati finske i infracrvene himalajske saune, a prije i poslije saune osvježite se našem tušu doživljaja, koji izmjenjuje fini kišni mlaz, kaskadni mlaz ili nebulizirajuću maglu s rasponom boja stvarajući čarobnu atmosferu i magično iskustvo. Tuš doživljaja dolazi s kromoterapijom koja uporabom boja i svjetla uspostavlja unutarnju ravnotežu.

Infracrvena himalajska sauna sastoji se od kombinacije cigle od himalajske soli i topline, koja doseže 65 stupnjeva Celzijevih. Toplina saune otvara pore kože i omogućava upijanje čak osamdeset minerala prisutnih u soli. Zrak himalajske soli može pomoći u stimuliranju prirodne sposobnosti dišnog sustava da smanjuje upalu i bori se protiv infekcija. Isto tako pomaže u ublažavanju simptoma alergije, astme, kožnih oboljenja – otvarajući pore na koži, koje upijaju čestice soli, ubijajući pri tome bakterije i gljivice.
Infracrvena sauna primjerena je i za ljude s visokim krvnim tlakom, a pomaže u detoksikaciji tijela, ublažava bol i ukočenost u ramenima. Ublažava artritis, reumu, išijas, a pomaže i kod grčeva u mišićima, te ublažava tegobe koje su posljedica oštećenja mozga. Ima blagotvoran učinak u periodu menopauze i uklanja nesanicu.
Izloženost infracrvenom svjetlu omogućava brže zacjeljivanje ožiljaka od opeklina i topljenje viška kilograma, a pamćenje se poboljšava. Osobama s tjelesnim oštećenjima, npr. osobama koje koriste invalidska kolica, kao i osobama koje jednostavno nemaju dovoljno vremena za vježbanje, pomaže ojačati kardiovaskularni sustav.

Dobrobiti finske saune za tijelom i um nadaleko su poznate, a bitno je izdvojiti da ima snažno detoksikacijsko djelovanje jer sauna potiče znojenje i stimulira kožu na izlučivanje štetnih tvari iz organizma koje se nakupljaju iz hrane kozmetike i zagađenja u okolišu. Temperatura finske saune iznosi od 70-100 stupnjeva celzijevih.

Kao savršen završni detalj opuštanja možete nastaviti u vanjskom jacuzzi-u zaklonjenom od pogleda i/ili zaokružiti ritualima masaže prilagođene vašim željama i potrebama koje će vas potaknuti da osjećaj traje i traje.

Opsežne dobrobiti saune su dobro poznate, stoga krenite, oslobodite se negativnih misli, poboljšajte mentalno i emocionalno zdravlje i udahnite život.

Rezervirajte svoj termin

+385 52 404 603 | +385 91 1404 014

booking@floria-glamping.com

Bez obzira jeste li smješteni kod nas ili ste samo u prolazu – pozivamo vas da iskusite našu SPA zonu.